What do you think..?

eheh.. aku dah tukar template.. dari dulu lagi rasa nak tukar, tapi malas + tak berapa reti nak wat.. so, tgh tak brapa bz kat opis nih, kelebek2 kejap, then berjaya tukar..
amacam..? better or not..? kasik komen yer..

tokoro de (by the way), aku tertarik dengan satu rencana akhbar yang link nyer disiarkan kat bluehikari.com, ludi nyer blog.. tajuk rencana tu "Penangan Blog"..

so bloggers, dah baca ker blom..?

Tuesday, July 08, 2008

3 Comments:

Pocket said...

aku tak baca lagi, nanti akubaca,
pasal sekarang ni tgh curi curi dtg cybercafe.

lawa la design baru ko,
try taruk custom background ...
aku buleh kasi ko html nyer :)

Ayaq masak said...

ye saya suka ngan template ni sebab tak perlu nak highlight tulisan utk baca. wahkahsdakjshdk.

bendul said...

pocket : sankyu.. sedang elok la tu, aku pun mmg tak tau caner nak tukar background tu.. kasik yer kasik yer..

ayaq : aik..? selama nih baca kena highlight kan ker..? uih.. awat hang tak habaq mai kat cek..
(tte, semer org pun camtu ker..?)

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger