Kerasnyer..

awal2 pagi lagi, dalam pukul 7:50am sebelum assembly pagi isnin..
aku, lias (leader prod aku) ngan mat ijan sembang2..

lias : "bro, camna..? keja nak kasik aku minggu nih dah prepare ka..?"
aku : "awat, keja yg aku bagi minggu lepaih hang leh buat dah ka..?"
lias : "uihhh.. senang sangaaat.. kasik la yg susah2, yg hard sket.."
(citer nih berkisarkan pada excel training yg aku bagi kat lias nih minggu lepas..)

tetiba mat ijan mencelah..

mat ijan : "hang kena bagi dia hard hard punya azuri, baru mencabaq minda dia.."
aku : "nak hard macam mana lagi mat ijan..?" (saja pancing lawak dia..)

mat ijan : "hang bagi dia hardcore ka, harddisk ka, takpun hardworking.. hahahah.."

layan juger...

(harddisk ngan hardworking tu aku leh ajo lagi.. yg hardcore tu aku tak tau nak ajo cemaner mat ijan oiiii..)

Monday, July 14, 2008

9 Comments:

Ayaq masak said...

hhahaa mat ijan sungguh hampess...

bendul said...

hampess kan.. dia pun ntah tau ker dak maksud pekataan yg dia sebut tuh.. belasah jer la dia pun.. kita nih, layaaaan jer laa..

A t i Q a h said...

Nak hardcopy pun boleh. Ha ha ha.

Pocket said...

ahai mat ijan... :)
ko suruh dia tgk filem diehard la plak..eheh:)

bendul said...

atiqah : hahahah.. hardcopy pun ada gak kena mengena ngan excel kan kan kan.. buleh terima lagik.. takut dia mintak bahasa komputer nih byk yg "hard"..

pocket : aku kena pastikan ada subtitle melayu, takut mat ijan "mati keras" nak memahamkan citer tuh..

Ayaq masak said...

nak cari yang ada subtitle melayu tu sila cari yang betul2 punya..takut nanti 'you're safe!' jadi 'kamu peti besi!' pulak...

bendul said...

hahaha.. btol btol.. ataupun "holy sh*t" akan jadi "najis suci".. hahahaha..
hmmm.. kalo macam tu kena beli dvd original kasik mat ijan.. huhuhuhu..

ceera said...

hik hik... dia wat lawak je kot..

bendul said...

dia mmg buat lawak.. tapi lawak dia tu kengkadang out of this world..
mat ijan tu pun antara sedar atau dak jer tu..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger