Pandanglah lihatlaaaah.. Tiru macam saya..

yana is on diet..
she allows me to get angry if she is to eat anything that not suitable for her diet..
(ex: nasik lemak, roti canai, bla bla bla..)

even she's now changed her contraceptive pill from diane 35 to yasmin..
since it's proven that diane 35 smoothed her skin after 1 year,
she's now taking yasmin, which been said can reduce body weight..
(i'm the one who should pay from rm37/pack of diane to rm49/pack of yasmin..)

so, yana cannot eat more volume anymore..
but i don't think that her diet suitable enough now..

breakfast : mee sanggul goreng with sausage
lunch : nasik putih with chicken curry and pajeri terung
dinner : sometime salad, sometime bread, sometime nasik again

buleh kurus ker kalo macam tu..?

semalam pun makan roti ngan telur, buat sandwich..
yang aku nih nak makan masik asal2nyer, terpaksa makan sandwich gak..
(dah la aku yg kena buatkan..)


Yana's dinner last night.. sandwich telo mata kebau ngan salad..


My dinner last night.. sandwich telo mata kebau ngan salad ngan chicken finger ngan salad lagi..

tapi aku kurus macam tu jugak..
dan yana tetap macam tu jugak..
mungkin dia berharap kat yasmin tu kot..
pasal masa dia makan diane tu,
segala apa yg merbahaya pada kulit semua dia balun selamba jer..
kacang2 ker, minyak2 ker, goreng2 ker..
tapi kulit dia mmg licin giler skang nih..

tadi nih pun, baru balik dari juru..
masa pun takder, then nak makan fast food la..
teringat ada subway kat situ..
so, ideal la kira yana on diet n makan sandwich..
tapi tak pernah masuk subway tu,
dan tak tau berapa harga sandwich situ..
masuk2 jer, isskk.. duit tu ada,
tapi pikir kan gaji lagi 11 ari, kensel..

kitorang end up kat kfc,
yana end up makan x meal (zinger set plak tu..),
aku lak end up kena bayo rm19,
yang aku rasa kalo makan subway tadi pun lebih kurang tu jugak..

lantak laaaaaa....

Friday, July 11, 2008

4 Comments:

Ayaq masak said...

hoi my bloglog punya window tu kacau la... dah la takleh nak drag tmpt lain... buang2

bendul said...

uihh.. pasal per aku bukak elok jer..? musykil musykil..

neo said...

burger yang nampak sedap giler

bendul said...

ahahaha.. mmg sedap pun.. kalau buat sendiri, sedap jimat dan murah..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger