Opppsss..

alamaakk.. ntah biler masa la plak jam dah pukul 5:30 nih..

yana lak, seperti biasa tepat 5:30 akan mesej aku yang berbunyi :
"brapa lama kena tunggu..?"

aku lak tetiba ari nih bz plak..
yer laa, sok aku cuti, bos aku tak kasik chance ler aku nak rilek..
since diorang lak kena ke seremban khamis nih..
kira dua ari la aku cuti..

so, hari khamis nih aku akan ada masa yg baaaaaanyak untuk surfing..

but tomorrow maybe i will update from net cafe only..

hmmm.. sok ingat nak gi karok, tapi ngan sapa..?
sok gak ingat nak gi main snooker, tapi ngan sapa..?
sok gak ingat nak gi mengopi, tapi ngan sapa..?

semer layan sensorang jer laaa..

(since tader per yg menarik post kali nih, aku attached jer apa yg ada.. latest pic shot of my son and i think it was the best pose from him..)

Tuesday, July 15, 2008

12 Comments:

Ayaq masak said...

aku nak gi karok malam ni kat tingkat 3, nak ikot? AHAHAHA

ceera said...

cumellllllll...

gi la karok ngan member2, mana semua???

oh, keja eks.. hehehe

Rashid said...

cuteeeenya. cute macam ayahnya ke atau mamanya ke?

green apple said...

aku ni lembab okk..punya la pikir pebenda la menatang karok tu..

Pocket said...

ntah nya, sapo la yg wat nama karok tu,
oi!!
aku nak amik MC lah kamis,
moh kiter karok dua nak...
(Tte otoko doushi de ii janai^^)
tp tak leh pasal aku kena gi audit SP kamish nih.. hohooooo...

antalya said...

tunggu si naufal tu beso sket. leh wat geng snooker, karok dan juga mengopi. ko rasa bini ko kasi tak? hihihi

bendul said...

ayaq: tingkat 3 mana..? klcc..? komtar..? menara tokyo..?
weh ayaq.. alang2 dah kat jepung, ko gi carik tpt karok nama SHIDAX..
giler best n sasau..

ceera: ari rabu daaa.. terpaksa lone ranger ari nih.. ok gak.. tader gangguan..

cikgu rashid: thanks cikgu.. rata2 (around 98%) org kata muka tiru mama, telinga jer tiru papa.. cheesssss..

g.apple: ahahah.. karok is karaoke.. alaa.. bahasa bebudak "muda".. hahaha.. (gelak tak sedo diri)

pocket: ntah laa.. tetau dah jadi "karok".. lama2 jadi "koke" kot..
ko menghampakan aku laa pocket.. bila kita nak bertanding karok..? apa kata minggu depan..? hohoho..

antalya: ohoho.. itu sudah tentu.. aku mengimpikan sebuah rumah yg ada table snooker untuk aku main ngan naufal.. masa tu wife aku tak kisah dah kot, pasal insyaAllah dah ada anak kedua..

A t i Q a h said...

Naufal comel! He he.

bendul said...

thanks atiqah..! jemput ler datang umah, main ngan naufal.. hehehe..

Ayaq masak said...

oh aku slalew nampak SHIDAX kat sini (aku nampak perkataan tu cam nama pompuan la..Shida ke Shidah ke ahhaha) tapi aku tak pegi pun.. daripada karok baik aku jelajah jepun ni..ahaha.

bendul said...

kat SHIDAX tu ko leh karok stat dari kul 8 stgh mlm sampai 4 pagi dengan bayaran 3500yen, plus ko leh minum apa saja air yg diorang serve kat situ free sepanjang ko ada kat situ..
(skang nih cemana tak tau la plak..)

Ayaq masak said...

baik aku karok kat centre aku ni je... sampai esok pagi pun free... beli air je la dalam dua botol baru 800yen.. ahahahaaaa

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger