Honoured..

hohoho..

2 award for in 1 week..

macam tak caya lak.. taper laa.. org dah award kita, kita pun terima dengan rela hati..


this one was awarded by nurmala..
thanks..!! aku akan cuba sedaya upaya untuk memperhebatkan lagi blog aku..!!


and this was awarded by antalya..
hooo.. thanks jugak..!! aku akan lebih kreatifkan blog aku demi bloggers sekelian..

from me, i will create my own award give it to all of you when the time comes..
tunggu yer.. kena cipta kategori baru nih..

THANKS TO ALL OF YOU WHO ARE SUPPORTING ME TO KEEP BLOGGING.. I LOVE U ALL..!!

Thursday, August 14, 2008

6 Comments:

nUR_rOsALiNdA said...

hehe..
terima lah awards itu seadanya..

bendul said...

hehehe.. nanti ada anugerah special dari bendul..
org yg layak dapat jer leh dapat.. hohoho..

lavender said...

sy suker bace blog encik bendul ni sbb funny :D.. keep on blogging

A t i Q a h said...

ohoo..mmg tgh musin eh skrg. tahniah2 untuk encik bendul.

~ mizzAmy ~ said...

~ congrats again.... mmg hebat and kreatif. keep it up bro. :) ~

bendul said...

lavender: hahah.. lawak lawak.. sila lah gelak lagi..
nak tolong kasik idea pun bleh gak..
(kengkadang idea kering siot..)

atiqah: yer ker..? ingat durian cempedak jer ada musim..
tq tq..

amy: thanks amy.. masih lagi memikirkan award apa nak kasik kat org nih.. harap2 amy pun dapat satu dari bendul..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger