At least..

yer, saya mengaku saya tak tau nak tulih aper ari nih..
tapi actually, mmg ada menda nak tulih,
tapi takleh dihabihkan dalam satu post saja..
maybe akan menjadi post yg bersambung2..

secara logiknya, post itu akan menjadi panjang,
dan memerlukan masa untuk memikir dan menulisnya..

oleh itu, saya telah buat satu poll kat bawah slide show tu..
kalo ramai yg yes, saya akan proceed..
(kalau tak, saya akan jadi 50-50 nak proceed..)

so, jgn lupa afundi..

but, i bet you, it will be an all-in-one story..

maybe, you all will know what type of person i am..

tetiba resultnyer 100% "NO".. huhuhu.. sedihnyer..

Thursday, August 21, 2008

11 Comments:

Ayaq masak said...

mende niiiii aku tak undi lagiiii hahaha

bendul said...

heepp.. jgn byk bunyik.. undi jer..

Ceera said...

haruslah aku nak tau, aku kan kepochi.. hahaha..

~ mizzAmy ~ said...

~ dah undi dah. checked!! ~

Ayaq masak said...

alah ko ni. aku orang first undi tau!

cHeRyNa PiReS said...

takde pon pteri undi? mane?

bendul said...

ceera: hohoho.. nak kepoh yer.. jgn kepoh satu mesia sudah..

amy: thanks..!! wait for the story ekk..

ayaq: mana..? takde bukti pun ko dah undi.. hahahaha..

cheryna: adaaa.. mana bleh tader.. tu bawah slide show tu..

Nurmala said...

hahaha...good..
aiap ada undi² lagi..

antalya said...

ala..xyah undi la..dh tentu2 semua org nk tau nye..cepat story

shafa said...

jawapan dia...kau samabung jer laa..xyah undi2. aku pun dah undi, aku undi yes lagi tu.

A t i Q a h said...

dah undi. nasib baik free. hehe.

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger