Adus..

end of month ler.. 29,30 and 31 each month mesti bz pasal nak closing..

repot sana, repot sini.. malas aaa.. benda yg sama jer.. tader variasi lansung..

so, aku pun amik keputusan untuk menugaskan supervisor aku take over salah satu repot aku plak.. yg senang2 jer la bagi dia..

tapi still ada 4 report kena buat.. satu report satu hari..
actually buleh siap 1/2 hari.. tapi ader ker org buleh duduk melekat kat kerusi depan pc dia buat keja selama 5 jam tanpa henti..? blogging atau tgk benda mengarut bleh laa..

dah siap 2, tinggal lagi 2.. aper kata sok aku buat satu, lagi satu aku kasik supervisor aku buat jugak.. canteeeeeek..

no new part to quote, no new part to draw, no new part for mould design, no new part untuk kepala otak aku berfikir..

dah la pc punya skrin mengadap pintu opis.. sapa naik tangga jer nampak aku buat aper.. arrrgghh.. dah la slalu kantoi bukak internet.. tensen aku.. nasib baik tader org kepoh.. alaa.. kepoh pun taper.. jepun tu pun tau aku tader kejer..
silap ko jugak tak kasik aku kejer.. hahahah..

5:30 dah.. tak macam biasa, ari ni yana tak msg tanya brapa lama kena tunggu.. pasal ada perselisihan paham sket tadik..
alaaa.. sedangkan lidah lagi tergigit..

post pun tunggang langgang jer..

maka, bertambah2 tensen ler aku..

Friday, August 01, 2008

12 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

mengape begitu tensen, encik bendul...wilex...wilex...

cHeRyNa PiReS said...
This comment has been removed by the author.
~ mizzAmy ~ said...

~ nak angkat tgn nie, saya leh duk ngadap PC semata-mata nak siapkan keje dgn penuh kosentrasi selama 5 jam. hehehe...

Iskh, nak kata ader PMS, en bendul nie lelaki. maybe ader la tuh angin tension dtg menjengah. ~

Ayaq masak said...

rilek2..huhu

Pocket said...

ko tau tak cermin bulat yg orang letak kat side mirror keter utk nak tgk blind spot?

Ko gi bli cermin tu kat K4 ker.
pelekat kat comp ko wat side mirror.
seriously berkesan beb!!

pocket tau la pasal pocket pun dah wat ..
hhahahaha...

Nurmala Mazlan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurmala Mazlan said...

jangan tension2...
hujung bulan nih..
dapat gaji..!!!
huhuhu~~~~

Tya ilyana said...

bersabaa..sabaaaa

Dayu said...

tang buat report paling malas..lelagi kalau report tu takde benda nak ammend..sama je, progress skit je tapi kena buat whole report..

nyampah tau..tapi en bendul bleh gak pass kat supervisor, kita ni ngadap la sendiri..

kak yana majuk ke? berusaha la memujuk ye..gud luck bro!!

bendul said...

cheryna: nak tensen jugak.. hua hua hua..

amy: uihh.. jgn kata pompuan jer buleh pms.. org lelaki pun buleh jugak.. cuma symptom tak sama.. hehehe..

ayaq: sila beri nasihat bagaimana untuk rilek..

pocket: hohoho.. nice idea.. nanti aku try.. takut bos pulak pasan la aku wat camtu..

nurmala: gaji pun dah nak abih dah.. huhuhuh.. lagi tensen..

ilyana: tgh sabo ler nih.. kalo dak, terjun lombong dah..

dayu: tak best kan report takdr variasi.. sama jer.. baik bagi robot buat..
pujuk..? aku tak reti pujuk orang.. hahaha.. nak bagi elok, aku peluk terus jer.. abih citer..

antalya said...

sama kes gak ngan pocket. bijak sungguh kami ni kan. cepatt pi beli cermin tuhhh

bendul said...

oks oks.. aku gi beli petang satgi.. kalo ada keberkesanan, aku akan.. hmm.. aku akan.. hmmm..
aku tak buat apa2.. hahahaha..
aku cakap timer kasih jer laa..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger