Still love the moment..

Walaupun post aku hari tu,
kata yg aku tak berapa nak excited untuk beraya,
still, hari raya is hari raya..

untuk 1st time tahun nih,
org datang beraya rumah aku..
pasal sebelum2 nih,
sebelum raya aku dah bertolak balik ke sitiawan..
brapa tahun dah raya sitiawan dulu..
tahun nih jer raya sini dulu..
so, untuk kali pertamanyalah,
member2 aku datang beraya umah aku..
(kalo tak raya, tak datang nyer diorang..)

selama nih,
tak pernah hias rumah pun..
tahun nih tukar langsir,
tukar sarung kusyen..
beli kuih..
rasa la jugak meriah..
tahun nih tema kitorang ungu..

sori,
gambo tangkap guna vga camera jer..
camera henset aku dah dirosakkan oleh naufal..


bila dah nak abih raya nih,
baru lak terasa,
syok nyer raya..

tak sabar nak tunggu raya taun depan..
heheheh...

sori for the content..
tak berapa menarik kot..

Monday, October 05, 2009

2 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

lawanye!! my perberet kaler.
except dat kalau nak bg anugerah model ensem kat situ, i'll give it to naufal instead of u (sowi la bendul...anda sudah tua)

takde nampak pon macam mood taknak raya dalam gambo tuh:)

joegrimjow said...

bile la nak beraya dengan bini ni

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger