Hampeh.. Padi pun takde hampeh macam nih..

Aku ingat,
2-3 hari jugak dia tak spam blog aku,
dia jemu dah ler kot..
rupanya tidak..
dia spam sekali 2 post lagik..
haram jadah betul..

ni pun aku terpaksa tulih pasal nak overcome link blog title yg spam tu kat blog pembaca aku..
kalo dak sampei ke sudah la naik title tu jer kat blog orang lain..

hmmmm..
masih misteri la..
tader ker blog org lain yg penah kena spam..?
aku nak tanya diorang wat camner..

dan jugak,
ramai yg takut masuk blog aku,
pasal takut terbabit blog seniri kena spam jugak..

isk isk isk..
apa la malang nasib aku..
somebody, tolong laaa..

UPDATED

tgk..
aku dah overcome pun dia dok camtu gak..
cilaker btol..
mana la orang nak masuk blog aku bila tgk aku post pasal viagra..
*^#$#*&%^$%^&$%%*#@*& btol laaa... (apa aku mencarut nih..)

Friday, October 16, 2009

3 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

bendul...

nieh dah kali kedua pasal viagra..
kali pertama aritu kim possible porn...
adoii...

takde plak kuar ape2 bila masuk blog nieh setakat nueh...

nURmALa mAZLan said...

aduh!!! diriku buta IT la beb.. x dapat nak tolong..tanya lah pakar IT

chipsmore said...

padi dah jadi nasi..haha..

btw, i klik ur nuffnang ;)

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger