I don't need this type of sympathy..

Semalam,
lepas jer aku posting,
biasanya sha dan joe akan komen dulu..
tak lama pastu,
tetiba blogger mel lagik..

sha komen kat post aku yg bertajuk "frankfurt kinoprogramm"..

aikk.. bile masa plak aku post tajuk nih..

aku pun klik kat link post tuh,
tgk2 kuar macam nih..







laaaa...
kena hacked ker blog aku nih..
cemana laa blogger jaga akaun nih..
cek punyer cek,
blog naufal pun kena jugak..

iskk..
aku pun padam dah laa..
pagi nih aku masuk,
aaiiikkk...!!
ada lagik...
chilaker betul..

kalo yer la aku nih jenih post kadang2,
tak payah la sibuk2 nak tolong post kat aku kan..
pastu lak,
kalo nak tolong post,
post la betul2..
buat cerita ayam ker, cerita ikan laga ker,
koman2 cerita laki bini begaduh pasal sambal belacan,
macam citer bujang lapok tu..

btw,
ada sesaper tau punca nyer dan tau penyelesaian nyer..?
aku takmo la plak tambah kejer ari2 kena padam post yg merapu2 nih..
giler ker..
daripada aku padam post,
baik aku posting kan..

Tuesday, October 06, 2009

8 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

betul ko cakap bendul...me will be the 1st one to komen (punyelah kemaruk sejak hang tidak posting sekerap dulu...huhu)

btw, posting nama pelik tuh masih ada di bloglist dan posting nieh langsung tak kuar.

kenapa? tak taulah.

cuba ingat balik mana ko antarkan data2 blog ko nieh...mungkin ada yang rajin nak pakai.

ataupun dia kata,
"rajin2lah posting wahai bendul..."

huhuhu...

Ayaq masak said...

haha aku baca dalam reader aku jadik pelik...bendul ni nak gi frankfurt ke..melampau betul gigih letak link bagai..hahaha

Ceera said...

perghhhhhhh

takbestnyeeeeeeeee....

jangan kena kat blog aku sudah..

joegrimjow said...

kalau kena kat my blog
habes la blogspot ku anto virus balik
hehe

Pocket said...

btul tu,
pocket masuk jer,
eh sejak bila mamat ni post cenggini nih,
n rajin nyer dia taruk link to all those add,
eh? mungkinkah kna hacked?
daaaahhhh.. mula musykil dah

xtau la beb,
ko nyer blog international sgt kut sampai orang kat frankfurt sana bleh berminat nak hacked.
hahahah

cHeRyNa PiReS said...

bro, i think you should check.
something is happening with this blog.
aku tgk kat blog list ada blog update by the name of "kim possible porno"
bila bukak...dia kata link doesn't exist. bila refresh your page, it's still come to this posting.

better check cepat!
they are ruining things~

nURmALa mAZLan said...

duh..
naper jadi cam tu eh
jgn la jadi kat blog aku
aku ni lagi la bua it

Rashid said...

salam..
uisss risau juga bila tengok cam tu. Ada hacker ke yang minat kat blog bendul.

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger