Jom kongsi..!!

Ape kabo semer..

actually nak wat pengumuman nih lama dah,
tapi since tak brapa sesuai lagi,
so, aku dak ler announce..

skang baru rasa nak announce,
walaupun masih rasa belum sesuai lagi..

aku ada wat satu download page,
ada lagu jepun, english dan melayu..
game and application untuk nokia S60 pun ada..
tapi masih dalam construction,
dan masih lagi tgh upload segala file yg ada..

buleh la try jenguk,
kot2 ada benda yg lagu atau apa2 yg buleh di download..
mana la nak tau..
ada lagu yang dah setahun carik tak jumpa2,
tetiba ada kat page aku kan..

aper2 pun, gi la jengok dulu..
pastu tolong kasik komen sket leh dak..
pasal layout ker, or anything la yg rasa leh improve page tu..

so, anda buleh ke sini..
pada yg takleh klik link,
copy n paste add nih..
http://penuhmuaturun.blogspot.com/

selamat mendownload..!!

Friday, October 30, 2009

5 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

project terbaru ke bendul?

Nushi said...

Salam Azuri, Shiruan ni, nko wat download ni kalau aku nak upload pun boleh tak? atau aku bior server aku on jer, jadi korang boleh download. Speed sini at least download 50Mb senang2.

nURmALa mAZLan said...

oh...cargas..
dah ada page muat turun

bendul said...

sha: baru tak baru laa.. tapi since dah nak kena block tak berapa lama lagi, aku announce siap2 laa..

wan: oiii.. lama tak dengo citer.. ko nak download, ko kena klik la kat link download tu.. macam tak beser lak.. mentang2 jepun laju..

mala: mesti mau cargas.. kalo tak cargas nanti mandom.. sila la download yer..

Pocket said...

pocket sokong! pocket sokong!
nanti pocket bawak thumbdrive 4 gig ku
n kasi suma lagu yg ku miliki:)
heheh

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger