World peace..

Time kasih pembaca yang memberi komen kepada siri "My future begins"..

Terutama part 5, penulis merasa agak terkejut dengan feedback2 yg penulis dapat di ruangan bebelan..

Sekali lagi penulis ingin mengingatkan..

1) Siri "My future begins.." adalah sekadar post biasa,
yang diilhamkan oleh penulis kerana penulis beranggapan
post ini akan menyelamatkan penulis ketika penulis tiada
idea untuk mengepos..

2) Siri "My future begins.." juga ditulis bukan dengan tujuan
mengungkit, mengutuk, atau menuding sesiapa.. Siri ini adalah
cerpan (cerita panjang) dengan tujuan berhibur..

3) Penulis telah/bakal mengorbankan maruah/harga diri dalam menulis
siri "My future begins.." ini.. Please understand..

4) Pembaca digalakkan beremosi semasa membaca siri ini, tetapi
pembaca dilarang membawa keluar emosi itu selepas tamat sessi
blogging..

5) Penulis tak marah, cuma penulis tak mahu terjadi sesuatu perkara
yang di luar dugaan, di mana penulis berkebarangkalian untuk
dipersalahkan.. (yer laa.. kita niat nak menghiburkan orang, tetiba
kita plak yg salah.. mana aci..)

Sekian, terima kasih..

(Jgn amik ati naaaa semua org.. Penulis lapaq sgt2.. Hohoho..)

Wednesday, September 03, 2008

15 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

lepas nieh dah senang dah aku nak trakc blog ko sbb u're blog is currently under my blog list:D

tak payah aku tercari2 lagik:D

nice blog, bendul:D

Ceera said...

sempat eh ko kasik warning, hahaha..

aku tak kisah..

semua orang tak perfect kan...

Pocket said...

hehehe, maafkan aku bendul kerana membaca perkataan 'Cerpan' sebagai Cipan...
apo plak cipan bleh kuar plak dlm ko nyer post nih... heheh

basically kalau ko ado post lain yg ko rase berpatutan, ko taruk jer.
nak tulih pasal merdeka.
nak tulih pasal arga barang naik,
nak tulih pasal awek indon yg ko langgar mase motor ko memecut laju...
pun ko selitkan lah...
Taaapppiiiii!!!
Make sure siri MyFutureBegins diteruskan .. heheheh:)

biskutrajin said...

eheh...dr cite ni bagi saya, sy amek sbgai pengajaran...pasl 2 sy tnye mcm2...ampun ye en bendul...hehhe

Nurmala said...

part 6 plzz...wakakaka~~

Ayaq masak said...

Agagaga. Mesti pasal kes aku. ekekek. Sorila taim aku baca tu tengah taim aku emo huhuh. Aku lespek ko sbb berani tulis kisah ni. Sekian saje.

-ayaq yang lapaq-

A t i Q a h said...

Huhu..aku baca saje. No komen. Hehe.

Kekanak Tokyo said...

bendul dan ayaq - teman pun turut lapo juge


**gaman-gaman-tunggu sahur**

shafa said...

xyah nk bg pesanana...
nk citer...
cepat2..dh cam citer novel plak...

Dayu said...

smua org pendapat lain2 kan,ada yang tak puas ati..ada yang tak suka..

kata bagi comment kan, mcm2 lah derang kata

Tya ilyana said...

x faham..dah kawin ke blom?

bendul said...

dear all:
atas sebab kebzan yang melanda, aku tak mampu nak balas satu2 komen korang..
so, time kasih kerana still memberi komen dan,
AKU TAK MARAH LAA..!!
aku lapo jer..

jgn amik ati aaa..
part 6 bakal menyusul..

cHeRyNa PiReS said...

mane bendul nieh...dr arituh world peace?

juelee said...

sambung la cepat part 6, tak sabar nak taw cete selanjutnyerr...

juelee said...

bendul, aku nak linkkan blog ko dari blog aku ye.. senang aku nak taw ko update ke tak telenovelo my future begin ko tuh.. Hik!

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger