makacih..

ingat dah habih dah,
rupanya ada lagi award mengaward nih..

heh, awarded this..


by ceera and amy..
thaaaaaanks..!!!
also by pocket, since dia kata dia "cinta" semua pocketeers dia..

so, sama macam pocket,
aku nak awardkan semer bloggers yg sudi menyinggah,
dan membebel kat blog aku selalu..
I lOVE U ALL..!!
tanpa korang, saper la aku dan blog aku nih..
(teringat satu ketika dulu, pocket jer pembaca setia blog aku.. segan nak cakap kat pocket, pasal dia lelaki.. hua hua hua..)

and then,
seperti yg aku janjikan,
aku akan berikan award bulanan aku..
the top commentors..!! yey yey yey..!!
actually, aku sayang derang nih lebih sket..
pasal derang ni selain dari membaca,
derang banyak membebel..
aku suka..!! hahahah...


saya berikan award tempat ke-3 kepada
pocket..!! dengan 13 bebelan..


award tpt ke-2 saya berikan kepada amy dan nurmala.. piiiiwiit.. derang telah membebel sebanya 15 kali pada bulan ogos..


dan tempat pertama, (juara bertahan nampak..) sapa lagi kalo bukan ayaq..!! ko telah membebel sebanyak 17 kali tau dak.. hahahah.. bebel lah lagi..!!




so, thanks jugak kepada bloggers2 lain yg membebel di sini..
pasal kalo org yg dapat award jer membebel, tak meriah jugak kan..
aper2 hal pun, sekali lagi,
I LOVE U ALL..!!
THANKS 4 THE SUPPORT..!!

Tuesday, September 09, 2008

20 Comments:

Ceera said...

hehehe.. aku tak cukup bebel lagi eh, aduh.. mesti aku tempat ke4 kan.. hahaha.. nak jugak tu.. =P

bendul said...

hahaha.. yer betul.. ko di tpt yg ke-4.. sori la yer, no 4 tader award..
taper.. bulan 9 nih masih panjang..
bebel2 la lagi..

Nem0 o0h Nem0 said...

blog ni mmg best per.. suka jd silent reader jek..hehehe

juelee said...

bestnyer leh dapat award bagi comment jek..

bendul said...

nemo: haaaa... tgk dah tak silent dah.. so, kena keep membebel.. hahahaha..

juelee: buleh buleh.. kalo teringin, buleh ler membebel tak tentu arah kat sini.. lagi byk, lagi bagus.. nanti kalo aku dah kaya, aku kasik angpau plak..
hua hua hua..

Kekanak Tokyo said...

pachi pachi---saya sokong ayaq---pachi pachi

Nurmala said...

wow...
aku dapat tempat kedua ek??
terharu la..

**sob sob sob**

Ayaq masak said...

Sementara aku takde boipren ni aku bebel2 ah kat blog orang..akakakkaa maceh2. Pachi pachi jugak.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahahha
tahniah ayaq!
giler ahh..juara bertahan!
sila buat speech skit!

LayarLara Legendary Of Journey said...

aku tak nak bebel.. tapi aku nak baca story mory ni... err tuan tanah bila nak sambung cucuk tanam ni???

bendul said...

kekanak: yer yer.. sokong lah dia lagi.. agak2 bulan depan dia leh dapat lagi dak..?

nurmala: ahaaa.. anda dapat award bulan nih.. alaa.. amik jer laa.. memalu plak..

ayaq: awat..? kalo hang dah ada boipren, hang tak mau membebel dah..? ni mesti hang nak pi beralih membebel kat boipren hang plak..

hana: dia takleh wat speech.. dia leh membebel jer.. ko tgk la post2 dia lately, semer membebel.. hahahah..

layarlara: ahahaha.. story lamat sket kot.. tgk dok pulun ingat balik apa yg telah terjadi..

Pocket said...

owh!! sungguh nya tak adil ayaq dpt top comentator!!
aku nak jgak!!
heheheh. akan diusahakan nanti huhuuuu!!! :)
(Kuyashiiii..kalau ngan ayaq by 4 comment jer..huhhu)

Pocket said...

*kalah

sorry...

cHeRyNa PiReS said...

tajuk blog ko nieh jek dah best bendul...so, dah masuk dah blog list aku...:D

~ mizzAmy ~ said...

~ nama saya naik lagik kah?? hikhikhik.... kan kata antara blog wajib dtg tiap-tiap hari. dah datang tuh kena la baca, dah baca tinggal lah komen plak... :D ~

bendul said...

pocket: haaa.. usaha tangga kejayaan.. you told me, before,
"i gave u the way, you took the step.."
kan kan kan..

cheryna: loo.. maru masukkan ker..? ingat lama dah.. hehehehe..

amy: no. 2 jer tak cukup amy.. aper2 hal dalam hidup kena aim for the best..!

aieyza said...

mana entry yag sambung2 tu..?? takkan dah abih kot??? huhuhu..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahaha
speech tu boleh di kateogorikan sebagai bebel la
ok ok ok watashi tukar

ayaq,sila BEBEL SKIT
jgn stress adikku ayaq!

bendul said...

aieyza: eheheh.. nanti nanti.. sabo sabo.. insyaAllah dalam sehari dua lagi..

hana: yaaa.. ayat pattern macam tu lebih afdal untuk ayaq.. hahahah..

Ayaq masak said...

Aih kutuk aku secara berjemaah nampak.

Cis.

Ha ni aku nak bebel.

...

Tak jadi lah bebel.

Eh kalu aku ade boipren pastu hari2 aku bebel kat dia nanti dia lari ah. Nak kena manja2 slalu ngan boipren, mana leh bebel2. Hahahaha.

Ha kan aku dah bebel.

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger