Colour up your life..?

Hari ini lain sikit..
hujan lebat waktu pagi..
selama beberapa minggu nih,
petang yg hujan lebat,
membawa ke malam..
tapi hujan dari semalam,
membawa ke pagi nih..

so, ramai tak datang kejer..
pasal ramai naik moto..
hujan mmg lebat pagi nih..
sampaikan orang yang paking kereta depan pintu kilang pun,
distance tak sampai 10 meter pun,
kena pakai payung nak masuk kilang..
kalo dak, lenjun..

aku pun terpaksa guna payung gak,
walaupun tak berapa suka..
pasal aku jenih lebih suka redah hujan..
tapi kalo belum stat keja dah kuyup,
tak syok la kan..
pakai la jugak payung..

masuk jer lobi,
byk payung2 bergelimpangan..
memacam kaler ada..
menarik la plak..
aku pun parking la payung aku kat situ gak..

so,
soalan nyer..
mana satu payung aku..?
hahahahah...

sapa dapat teka betul,
ada hadiah..
especially yang bakal hadir pada next northern bloggers gathering..
hadiah tak lah menarik mana..
tapi still hadiah..
belanja air segelas pun,
kira hadiah jugak kan..

apa lagi,
mari kita lihat siapa yang kenaaaaa....!!!!!!!

Thursday, April 09, 2009

8 Comments:

Ayaq masak said...

yang kelabu tengah tu...

aik northern bloggers gathering? Kat mana????

bendul said...

kat mana..? next punya tak tau lagi kat mana.. actually baru sekali wat.. hehehe.. tu pun terkejut, maybe tak sempat nak ajak kot..
next punyer join la skali..

jawapan..? sorry takleh bagi lagi..
payung ada 8 jer, kalo kasik jawapan terus, terhad sampai 8 soalan jawapan jer la..

azil.eid said...

errmm.. aku nak teka payong itam-puteh-kuneng.. perak kume..

Pocket said...

aku pun rase itam kunin tu,
entah mengapa, kalau nak bayangkan ko ngan payung lain susah...

bendul said...

azil: teman mmg suker kaler kuning hitam putih tu.. tapi, walaupun teman orang peghak, tak semestinyer payung teman pun kena kaler peghak.. hohoo..

pocket: uihhh.. takkan ler.. byk lagi kaler lain yang matching ngan pendirian aku nih..
pink tu ker.. auuww.. tak koser you..

azil.eid said...

zureru ka..

kuyashii..

jishin manman nanoni..

p(>_<)q

shasha said...

senpai...payung kaler biru muda tuh..

joegrimjow said...

suka yg tgah
putih bersih

-jadi ke 25-

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger