I don't need that type of reason..

yer..
aku tau sekarang nih company aku tak sibuk macam dulu..
sales drop giler2..
production down, sampai kena cuti paksa..

tapi,
jgn la kias ngan aku sampai begitu sekali..
aku sebagai HOD korang,
jadi tercabar pun ada,
malu pun ada..
kesian pun ada..
nak marah, rasa macam lawak plak..

haaaiii..
jujur sangat la pulak..
selalu tu,
macam2 alasan tak lojik korang kasik..
pening kepala laa..
ada org meninggal laa..
antar sedara gi klinik laa..
memacam..

tapi kenapa kali ni jujur sangat..?
perlu ker..?
apa tujuan ko sebenarnya..?
nak balik, balik jer la..
ada niat lain ker..?
ada maksud lain ker..?

pedas gak ko tau..
terasa sgt yang aku nih tak kasik korang kejer..
dah tu,
aku pun tader kejer..
macam mana..?

takper la..
aku amik pengajaran dari apa yg ko tulih tu..
aku beranggapan baik jer la..
ko jujur ngan aku..
ko nak menyampaikan sesuatu ngan aku..
aku janji,
aku akan buat sedaya upaya..

tapi janji ngan aku,
jangan tulis dah reason untuk cuti macam nih..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Monday, January 19, 2009

10 Comments:

tripleex said...

Saya boring lah.. Nak mintak cuti leh??

Ayaq masak said...

haha adoi tu memang dah tahap takde alasan dah tu.

Momo / aiza / mohaiza said...

Mase saya training kat kilang, saya ada gak tlg supervisor saya pasal leave nieh, Tolong tengok leave dan susun je..ahaha.

ade gak orang tu tulis

"Saya takde bende nak wat"...

Urm, supervisor saya cakap, sabar jela. Nak marah pn takleh.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahhahahahahahaah
giler cam bagus je reason

sorry bendul
watashi mmg taktahan nk gelak lagi dan lagi

Naughty Adam said...

kalo di ikutkan mmg le annual leave tu dia layak amek... tapi alasan camni mmg LAWAK la... ahaha~ 1st time beb gua jumpa ni... ahaha~ (sambil guling2)... stylo le bro staff lu... ahahah~

~ mizzAmy ~ said...

~ ya ampun... boleh ekh tulis reason camtuh? hahahaha... ~

LayarLara Legendary Of Journey said...

kalo aku le... tulis reason cam ni COMPANY DAH TAK DE JOBS UNTUK SAYA MAKA SAYA MENCUTIKAN DIRI..

Ceera said...

wakakaka

terlebih jujur sudah...

kakngah said...

pekerja yg sgt jujur. patut dikekalkan serta direkemen kenaikan gj.

shasha said...

hahahah...lawak la senpai...

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger