need a reverse gear..?

semua orang buat silap..
perbuatan or percakapan..

benda ni mengingatkan aku pada satu ketika,
dalam 2-3 taun lepas..
aku tersilap cakap..
beso punyer silap..
dulu aku pernah post satu pasal nih..

tapi yg kali nih lebih teruk..
even tader damaged aper ngan aku,
tapi serius teruk giler perasaan aku..

camnih citer nyer..

one day,
aku terpaksa outstation ke kl,
ngan one of my kompeni dept manager..
gi ke airport naik keter dia..
dia pickup aku kat kilang,
then dia kata dia nak singgah umah kejap,
amik barang..
aku pun follow jer laa..

sampai depan umah dia,
ada sorang pempuan keluar,
pakai baju kelawo,
bagi barang then masuk balik..
aku pun tanya baik punya..
"orang gaji u ker..?"

then, dia pun jawab baik punya..
"hishhh.. i punya wife laa.."

amacam,
sempoi dak mulut aku..?
macam haram kan..

Wednesday, January 14, 2009

13 Comments:

Pocket said...

heheheh,
memang super haram.
Tp camner la ko nak tahu kan?
bukan nye ado label pun.
'Bini'
'tukang gaji'
dah tu attire dia baju klawo plak tu. hheheeheh,

tapi, instead of ...
'tukang gaji ko ker tu?'
buleh jer ko tanya...
'sapo td?'
(Pocket ni nyokong bendul ker bangkang bendul? pocket pun tak tahu)

Ayaq masak said...

tu la.. lain kali sebelum bercakap susun ayat dulu..

juelee said...

hahah ader insurans tak mulut ko?

Momo / aiza / mohaiza said...

hahahhaha. Siut je..kelakar la.

peej said...

huhu..parah jugak kan..
tp betul la..
patut tanya, " siapa tu??"

Naughty Adam said...

mmg cam siut... lawak pun ada... huhu... tp ko buat biasa je le k... terlajak perahu buleh undur terlajak kata sendri mau igt... huhu... mmg le pertanyaan yg patut tanya sape tu, then hope ko da mintak mahap le... HEHHE~

bendul said...

pocket: shiturei shimashita..!!
aku tau aku bersalah..
bangkang jer..
but, masa tu curiosity melebihi segala..

ayaq: kalo susun jadi lambat.. pastu dah rasa malas nak tanya.. baik fire terus jer.. hahaha..

juelee: aaa.. masa tu tader.. skang nih dah ada.. takaful lagik..

aiza: kelakar utk org yg baca.. org yg terkena, samapi sekarang dok teringat..

peej: hehehe.. tak terpikir lansung nak tanya sapa.. nasib baik bukan bos kan..

adam: tu yang mintak gear reverse tu.. tapi takleh.. nak sedut pun takleh.. lantak jer laa..

Ceera said...

agak haram disitu.. hahahha

sweetheart said...

molotttttt
mcm haremmmmmm

shasha said...

aiyoh...sippai shichatta~!!!....

naz said...

hehe..lenkali kna pikir dlu sblum ckp..kalo x,mmg parah..kerana mulut badan binasa...

azie said...

ha ha ha

kalau dgr lah wife tu, haruss kena sedass,ahahah

kakngah said...

bj klawar adalah unifom kebnykn kaum ibu

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger