Sori, nak berlagak kejap..

Korang ingat dak post ni..?

pocket yang tag dulu,
suruh tunjuk workdesk..
pastu dia ada komen kata monitor aku ganash..

post ni, nak citer pasal monitor tu la..
dia dah rosak, isk isk isk..
lama dah jugak la, ada dlm 2 bulan..
tetiba dia padam, kena tutup n bukak suis beberapa kali,
baru dia elok..
memula tu bukak tutup 3-4 kali dia dah ok..
bebaru nih, 50 kali pun takmau elok..
kena biarkan dia gelap selama lebih kurang stgh jam,
baru dia elok lepas 4-5 kali tutup bukak..

dah lama dah la mengadu kat IT officer tu,
dia kata nak replace kena tunggu jepun approve..
kalo nak guna, guna yg stock opis yg gedabak tu ada la..
isk isk..
tak ganash dah la monitor aku..

tapi akhirnya, semalam,
pengganti monitor aku dah sampai..
ni dia..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


lagi ganash..!!!
muahahahahahah..
aku sukerrrr...

tapi sebab terlalu lebar ke tepi,
sakit mata la plak..
gambo pun semer jadi lonjong ke tepi bila buat full screen..
advice anybody..?


sori le pocket,
terberlagak kejap..
yappari kompeni aku lagi besh..
ahahahaha..
nanti ada kejer kosong sini, aku kabo..

Thursday, June 18, 2009

6 Comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Skang mmg Wide screen jer memana pun.. layan arr movie, terbaik kot.. Uhuhu.. Game pun besh gak. Pani mintak ler audio nye sytem lak, baru besh tgk movie kat opis. ehehehe..

Super HaNa said...

wahhhhhh
*kagummmm

kompeni watashi semua ala2 comey je monitor

Baby Wify said...

o'oh (ganti ayat a'ah) ler...

monitor den pun jenis yg lebar tuh...

wase mata pun dh jdik lebar nengok..hehehe

nURmALa mAZLan said...

WAKKKK
jeles

Pocket said...

oooiii!!
amat lah jeleshnyer aku nih,
since kalau sumer orang kat sini ingat, comp office aku still yg dabak dabom tuh,
Drop it on the head and he'll arwah kinda dabakdabom...

jeleeessshhh!!!!
(Dakaratoitte, takkan aku nak tuko keja pasal monitor kot?heheheh)

tp jeleeessshhhh!!!!

abdul karim said...

bebudak batch 91-95 smrs ada buat blog beruas78.blogspot.com ... klu minat, leh la join sama...

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger