Kenapa..? (Sticky post : Post baru ada kat bawah..)

Kenapa lah lately,
tader idea nak memblogging..

taper la..
dah tak tau nak tulih kan..
aku wat sticky post jer la yg nih..
pasal nak announce,

NAUFAL PHOTOBLOG DAH STAT UPDATE BALIK..!!



pasal cable aku ilang ari tu,
then ada orang sedekah bluetooth dongle kat aku..
so, gi la jengok2 yer..

naufal photoblog

post baru untuk blog nih, ada kat bawah..
tu pun kalo ada la..
hehehe..

Wednesday, June 03, 2009

4 Comments:

Precious said...

eh baru nak kenal blog ini dah kena pegi link lain? Tak per nanti I pegi yer ...

bendul said...

precious: heheh.. mana tau kebetulan masuk, terus kena gi link lain.. taper, datang la lagi..

nURmALa mAZLan said...

aha la..
lately ni cam x de idea nak blogging

joegrimjow said...

boley join ni!

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger