Pocket's Tag..

Pocket,

sori ler pasal lama lengahkan tag ko nih..
tader masa nak tangkap..
kuar jer kamera, semer org dok usha aku dok tangkap gambo meja sendiri..
rasa pelik la plak..

so, aku terpaksa datang awal pagi,
di kala sapa pun tader kat opis..
so, pagi nih baru berjaya tangkap..
tu pun ada sorang staff lain sorang..
(buleh nampak tangak dia kat ujung bucu kanan gambo tu..)

so, ni ler rupanyer deskwork aku..
actually, mmg tak kemas aper dah..
sampai2 jer opis tadi,
terus snap jer..




ok..? puas hati..?
ada sesapa nak komen..?

so, aku nak tag org lain plak..
aku nak tag bakal adik ipar aku, adam..
hehehe.. ko pun kena wat gak..
tangkap gambo deskwork ko,
tanpa edjas aper2, then publish sini..

oh yer..
adam nih baru jer start blogging..
so, korang support la jugak dia yek..

Thursday, December 11, 2008

7 Comments:

cHeRyNa PiReS said...

semaknye macam meja org yg tag tuh jek....ehehhe...

Pocket said...

Sha!! mana buleh kata gitu!!
kesian kat pocket, sha punyer meja baru mana?

eh pocket komen macam pocket plak tuan punya blog.

bendul!!
besh besh ko buat tag pocket nih,
tak aci, ko nyer monitor ganash!!
eheheheh:)

tripleex said...

Bro, sbenarnye bukan nak comment pasal posting atas ni, nak ucap tima kasih sebab link kan blog aku dari blog ko ni.. Thank You very much.. T aku link kan skali ko nye.. Hihi..

kojah said...

kn best klu bakal adik ipar tuh single n available...br la leh support kn...lariksssss!~

Naughty Adam said...

aduhh...buat promotion plak dia...xleh carik makan le camni...ahaha~ wah bro, bule tahan semak gak meja ko ne...bule aku tau, dalam sehari berapa lama ko dok kat meja tu??? aku rasa aku nye meja pun lebih kurang je kot... huhu~

kojah : uik...single le skang but not available... uhuhuk~

Ayaq masak said...

meja semak..menunjukkan rajin buat keja..ececece

bendul said...

cheryna: hahaha.. bendul n pocket are twins laaa.. mesti la sama.. tak gitu pocket..?

pocket: alaaa.. ganash ganash pun, company punyer..
patut ko propose kat management ko dari dulu lagi, guna LCD screen..
save space n energy..

tte, blom pasang lagi la cermin pandang belakang tu..

tripleex: welkom welkom.. thanks.. sesama la memeriahkan dunia blog..

kojah: heeppp... tak buleh.. nak ada imbuhan jer..
naufal ada, single n available.. nak..? tunggu lagi suku abad..

adam: semak tu kira byk content ler kira.. mmg dok melekat jer kat meja, buat keja sampai tak sempat nak kemas..

ayaq: yer yer.. sila lah sokong lagi.. mmg aku byk kejer.. tader kejer pun terpaksa buat2 byk kejer pasal meja betul2 depan pintu opis..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger