Vietnam : Tour but not tour (Apology post)

Sori korang,
aku baru sampai hotel..
tak larat nak update,
tapi rasa kena update pulak..

then, gambo tak edit lagik..
penat giler..
so, aku mengambik keputusan untuk mengecewakan korang ari nih..

means sok akan ada 2 post..
untuk hari nih dan hari esok,
tu pun kalo terdaya..
hahahha..

harap korang paham,
aku datang sini kejer,
mmg kejer giler2 punyer..

aper2 hal pun,
aku masukkan jugak satu gambo,
harap dapat menenangkan fikiran korang dan fikiran aku..
aku snap gambo nih dalam keter masa balik opis tadik..
chowssss...

Thursday, March 19, 2009

2 Comments:

Naughty Adam said...

tak kira tak kira... nak kamu update gak... ahaha~ pic lagik??? aiisshhh~

Amir Fauzi Ramlee said...

Aku ngah memerhati sambil memikir, macam mana nak tenangkan pikiran dengan pic tuh.. adei..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger