Y..?

I need some explaination here..

Please help me on this..

I'm suspecting it is because my company set a firewall on the system lately..

Any ideas, comments or solutions..?

Last month..

Last week..

This week..

Today..


i appreciate any explaination..

my head stuck already..

arrrrrrgggggghhhhhhhh....

Thursday, October 09, 2008

9 Comments:

viruspadu said...

ke awak dah ter romove iklan nuffnang ni dr blog awak, sbb saya tak nampak pun logo nuffnang

:D

K.Jah said...

ya lor...vp's rite!

Ceera said...

ya... jawapan saya sama seperti vp...

Pocket said...

so nuffnang tak kira lah entry anda lagi.
yg ko gi remove tu apasal?
kan ker ari tu dah berjaya terkumpul 17 ribu?
dah rugi dah...
eheh:)

cHeRyNa PiReS said...

tak paham sangat sbb takde iklan...tp aku turut bersimpati:(

~ mizzAmy ~ said...

~ tak logik la tak dek org dtg kan.. nampaknya, maybe sebab remove icon nuffnang kot.. ~

Ayong said...

logo nuffnang mana bro.?? mana bro.? :)

Nurmala said...

sama ngan cHeRyNa PiReS...
aku tak paham jugak...
tapi aku bersimpati kalau betul kau ter'remove'
aritu blog list kau pun hilang gak kan

bendul said...

ohh.. terima kasih semua.. nampak nyer macam dah pulih semula..
mintak maap dengan kebengapan saya..

tq..!!! pasal tu la aku sayang ngan korang semer nih..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger