Late introduction..

haaaaa...

walaupun post lepas aku bagi tau kata aku tensen masa raya,
aku tetap enjoy ngan family aku..

so, ni adalah post bergambar,
untuk introduce kan family (mak bapak & adik beradik) aku kat korang semer..
lagi pun, raya jer leh buat macam nih..
tangkap gambo semer org..
hari lain payah nak jumpa..


korang pun tau, family aku ni laa..
aku, yana n naufal..
naufal comey sgt pakai baju melayu tau..
tema kitorang taun nih kuning..


nih mak aku..
aku sgt sayang mak aku..
tiap2 pagi raya aku mesti menangis mintak ampun ngan dia..
pasal aku rasa aku byk buat salah..
huhuhuhu..


nih bapak aku..
dulu masa dia muda2,
aku slalu ikut dia gi mancing..
bapak aku dulu hantu pancing wooo..
gi memancing sampai jumpa hantu pun penah..
hahahah..


nih abang long..
kitorang satu kepala gila2 punyer..
tapi cemana pun,
time dia patut betah/sound/ceramah adik2 dia,
dia tetap akan buat..
org semer cakap dia lagi ensem dari aku..
huhuhuhu.. btoi ka..?


nih kak ngah..
dia sgt pandai simpan duit..
tapi dulu adik2 dia (aku jer kot) slalu mengabihkan duit dia..
tapi skang semer dah kejer,
tak mintak dah kat dia..


nih mimi..
dia kaki bola macam aku gak..
tapi dia sgt suka kalo MU kalah..
hek elleehh..
aper yg ko dengki sgt ngan MU tu..
mentang2 la abg ko ini ala2 ronaldo sket.. hahahaha..


nih awin..
aku suka dia nih pasal kengkadang dia gediks..
hahaha..
tgk, aku pun dah terikut gediks dia..
status, not available..
bulan depan nak tunang dah..
wait for the ceremony post yek..


ni adik bongsu aku, lan..
dia baru dapat kejer..
skang nih tgh kaya giler,
pasal tader komitmen aper2 lagik..
skang kalo balik kampung,
kuar lepak mesti suh dia bayo..
alaa.. kopi secawan dua berapa duit sgt yer dak..

masa aku tangkap gambo2 nih,
aku kasik tau diorang aku nak post kat sini,
so, yg awin ngan lan tu,
dgn gediks nyer nak berikan post istimewa untuk korang semer..
nahh.. spesel untuk korang..


so, ni la dia family aku..
aku saaaaaaaaaaangat sayang family aku..
walaupun dari post2 aku yg lepas,
korang tau krisis aku ngan family aku,
tapi dalam diri aku,
family is family..

korang pun sayang lah family korang..
family kita la yg terbaik..
bagi aku,
susah macam mana aku,
deep sh*t macam mana skali pun,
family akan tolong..

so, marilah kita sama2 sayang ngan family kita..

Wednesday, October 08, 2008

14 Comments:

Ceera said...

takpe la.. aku kasik can la.. ko lagi ensem, hahaha..

K.Jah said...

apa nama sbenar ko nih?? takkan nak panggil bendul je kot??

Ayong said...

bendul???? :)

fickel minded said...

sayang family?saya pun..!!
nice post!

Pocket said...

nama betul bendul ado dalam post dia yg lepas lepas.
sila layan post post lepas,

Bendul!! aku rase dalam family ko, ko jgak yg paling ensem.
pasal aku dah nampak ko slalu kot.
hahahah

kojah said...

brO la plgggg encem skalik...hehe

cHeRyNa PiReS said...

hehehe...bendul...agree ngan pocket though tak pernah nampak ko...

btw...aku bace posting ko nieh kan...teringat karangan aku mase darjah satu....tp dlm bentuk bergambo...nice...nice...aku suke!:D

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

adoihlaa..description tentang sensorang tu mmg sweet and kelakar okkkk

biskutrajin said...

ye sygilah kuarge kite

~ mizzAmy ~ said...

~ lan tuh ensem la plak... hikhikhik.. ~

antalya said...

sape paling ensem? naufal la wei

Nurmala said...

lan tu dah berpunya ker?/hik hik hik..nasib baik aku dah nak kahwin..aku lak gedik..

Ayaq masak said...

ye kirim salam kat lan. haha gile.

Nem0 o0h Nem0 said...

naufal la yg plg ncemmm sekali..=)

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger