buku muka..? muka buku..?

tak berapa lama dulu,
pocket ajak aku masuk fesbuk,
beriya2 dia ajak aku..

aku dah tak berapa gemar sgt sebenonyer,
pasal frenster pun dah ntah cemana ntah..
mmg dia ada kabo kata fesbuk lagi besh dari frenster..
ada game la, bla bla bla..

setelah beberapa lama dia insist,
aku terpaksa la jugak register..
aku ulang lagi sekali,
terpaksa..
tanpa tahu apa2 pun yg bakal berlaku..

and now it's happened..
i love this fesbuk..
bukan pasal mafia game,
bukan pasal texas hol'em poker,
tapi pasal aku leh jumpa kengkawan aku yang aku tak pernah expect nak jumpa balik..

daripada aku tadika,
sekolah rendah,
3 sekolah menengah,
local university,
oversea university,
byk yang aku dah jumpa balik..

seriusly,

i damn miss you all...!!!!! isk isk isk...


tak malu, umur 31 menangis..
hahahah.. pedulik haper aku..


especially you guys from bainun..
jan, ain, awang, mat top, ima, azura, bad, dan lain lain..
aku sungguh tak sangka leh kontek ngan korang balik..
teringin sangat nak jumpa korang..
maybe sebelum2 nih ada penah terjumpa,
tapi dah tak kenal pasal last jumpa tahun 1992,
uihhh... 17 tahun dah tu..

enihow,
thanks to pocket again..
if it's not for you to beriya2 ajak aku..
nanti aku blanja ichiban ramen lagi aaa..

Saturday, September 05, 2009

5 Comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Apa email hang kat fb tuh?? nak ad bley?? ahahaha...

cHeRyNa PiReS said...

sudah terkena penangan fesbuk ye?
hmmm...bak kate adik aku, "fesbuk nieh utk org tua." agaknya betullah...sbb anda sudah tua...eheheh

* cakap org, aku pon same:P

Naughty Adam said...

kasi add la bro!

Anonymous said...

hehe.. fb is fun rite?

Pocket said...

aku tuntooottt!!!

hehehe, ramen satthuuuu!!

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger