Not once a year matter, actually..

kepada semua pembaca yang dikasihi..

mungkin ini adalah post terakhir sebelum hari raya tahun ini..
jadi,
aku nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
mohon maaf kalau selama ni ada post2 yang menyinggung perasaan,
melukakan hati, menimbulkan kemarahan, ketidakpuashatian (?),
dan sebagainya..

aku cuma manusia biasa yang sama dengan orang lain,
menulis untuk meluahkan rasa hati..
sepanjang setahun yang dirasakan pendek ini,
mungkin byk perkara yang telah berlaku,
sama ada baik atau buruk..
yang baik kita ulangi,
yang buruk kita jauhi..

semoga hari2 selepas ini menjadi hari2 yang lebih baik untuk kita..

Friday, September 18, 2009

7 Comments:

joegrimjow said...

slamat berayyya

cHeRyNa PiReS said...

selamat hari raya, encik bendul.
maaf zahir batin jugak.

* pelik aaa bile bendul membuat posting yg begitu bendul...straight aje. slalu mesti ade sikit2 twist:P

sweetheart said...

Selamat HAri Raya..
klu bt open hse jemput aku na..

Pocket said...

selamat ari raya bendul,
aku harap plan nak ke umah ko pagi raya first or second tu menjadi,
kol kol la aku, tepon aku kena bar.
dah tak leh call orang dah..
aduhai...

mintak mahap jgak la kat ko,
kalau kerana aku, ko telah stress memikirkan camana la nak update blog walaupun ko tak der citer.
heheheh:D

mintak hahap jgak kalau aku termaki ko, biasa lah.. ko memang besh dikutuk, depan belakang tu lain citer.

satu kosong yek?

Naughty Adam said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin bro!! jumpa di umh... ;p

tehais said...

salamat hari raya ;)

Amir Fauzi Ramlee said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir Batin..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger