Ruyung dah pecah, dapat la sagunyer sket..

at last,
cek nuffnang aku sampai semalam..


time kasih yer pocket..
since aku dah blanja ichiban ramen ari tu,
kira duit nih aku buat duit raya aku yek..

so, kengkawan yg tader nuffnang tu buleh la bubuh kan yer..
asal2 nyer pun aku bubuh bukan pasal nak duit,
tapi dah orang kata daripada tader, baik ada kan..

time kasih jugak pengunjung2 yang membuatkan hit aku melambung pada satu masa dulu..
maybe kalo tak kerana ceera,
yang pernah link kan blog aku kat blog dia,
maybe masih tak merasa aku duit nuffnang nih..

thanks again to eberibodi..
nanti raya datang ke rumah yer.. (ke situ plak..)

p/s :
post nih bertujuan untuk,
1) mempromosikan nuffnang..
2) menunjukkan yang nuffnang tu tak tipu..
3) berterima kasih pada semua readers..
4) saja nak riak ngan pocket.. hahahahahaha...

Friday, September 11, 2009

5 Comments:

Ceera said...

meh la belanja makan, heheh

cHeRyNa PiReS said...

waaaa...nuffnang pakai account hsbc ek. kalo cenggitu leh aaa sha pakai...sure cash cheque cepat...ahahaha...

* bagus aa bendul. sha masih penakut nak letak iklan2.

Pocket said...

tang part nak riak kat the pocket tu tak berapa nak setuju,
nih yg nak pulun balik nih!!

kenapa pocket jeles,
bendul tak der comp sndiri tp dpt nuffnang,
bendul tak der internet connection kat umah tp dpt nuffnang,
bendul tak la ensem sangat tp dpt nuffnang,

but then again... pocket rase bendul memang patut dpt.
pasal bendul memang bagus dlm writing. huhuuu.. penginsafan diri sikit disini...

Naughty Adam said...

alhamdulillah... ada le duit raya utk adik ipar tahun ni... wakakak~

bendul said...

ceera: jauh laa.. meh la datang sini beraya.. aku belanja makan kuih raya..

sha: aaa.. nak dapat duit cepat kena bubuh iklan cepat2..

pocket: eheheh.. tak ler berapa riak sangat.. jgn ler amik ati.. ko salahkan nuffnang plak pasal send the cheque lamat sgt.. kalo dak, double ramen aku leh blanja ari tu..

adam: huisshh.. dah kawin mana leh bagi duit raya.. anggap jer la idea suruh bubuh nuffnang tu sebagai duit raya untuk selamanya..
better bagi pancing than bagi ikan kan..?

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger