All apologies..

Dear all..

mmg lately tak der hapdet..
byk idea..
tapi bila duduk depan pc,
start jer nak tulih,
mula la orang tu orang ni datang mintak wat kejer tu kejer ni..
then mula la ilang mood..

taper laa..
sendirik pun dah rasa blog nih makin teruk..
so, rasa macam nak berazam la plak..
start next week,
nak try hapdet sehapdet yg mungkin..
nak carik jugak masa..
nak try wat macam pocket suruh,
hapdet siap2 kat umah,
then sampai opis just copy paste jer..

so, till then..
ari ni pun tak dapat nak hadap pc lebih dari 15 minit..

Friday, July 10, 2009

4 Comments:

nURmALa mAZLan said...

ha!!! sangat setuju ngan pocket
siap2 draft dari umah
sampai office copy paste je
jimat masa per..

Naughty Adam said...

dah update pun ne... huh~

Pocket said...

loh!! kenapa pocket missed yang ini? rasenyer dah tetap dlm ati ini, kalau ternampak youwillneverlearn kat tomypocketeers tu terupdate,
akan pocket komen kan..

Dan juga terasa dejavu yg pocket dah actually kommented..

pocket sekarang ni terbalik..
draft nyer kat office,
update nyer kat umah...
hohoo.. nampak sangat curik tulang kan.. alahaaaiiii

cHeRyNa PiReS said...

missing u bendul...lagi2 story down memory lane itu...
huwwaaaa...cepatlah update!
maybe sha akan bersemangat nak blogging balik lepas nieh:)

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger