Kojah's Tag..

Huaaaa..
mmg nak buat,
ingat nak tangguh2 dulu..hehehe..
tapi sudah kena follow up 2 kali dari pengetag..
terpaksa wat dulu..

Siapa kekasih anda..?
- yana..

Macam mana dia melamar anda..?
- aku yg propose dia.. baca kat sini..

Apa perkara paling bodoh pernah dilakukan kat korang..?
- hmmm.. secret recipe rumahtangga orang.. mana leh kabo..

Korang still kapel ker..?
- iyer.. sampai akhir nyawa nanti, insyaAllah..

Sila tempek gambar GF/BF anda..
- alaa.. gambo yana byk la kat sini.. kat sini pun ada..

Senaraikan 10 perkara yang korang suka pasal dia..
1) comel
2) penyayang
3) manja
4) ehem ehem ehem
5) ehem ehem ehem jugak
6) ehem ehem ehem lagik
7) cerdik
8) amik berat kdg2 terlalu plak..
9) tak kisah duduk kat kampung aku (sitiawan) lama2
10) last, pasal dia sanggup pikul tanggungjawab berlakikan aku

Ape korang nak cakap bile BF/GF korang nak BUANG korang dari life dia..?
- hehehe.. sapa nak bertaruh sejuta, yana tak akan buat macam tu.. aku pecaya kat dia..

kena tag orang lain ker..?
hmmmm..
nak tag sorang jer..
tapi nanti kena marah kot..
tapi, hmmm..
cemana haa..
takut orang tu tak sanggup nak wat lak..
aper ata kita try jer,
kita try test tag si pocket..

hahahaha... jahat jahat..
aku tau ko tak akan buat punyer..

Tuesday, February 24, 2009

2 Comments:

Amir Fauzi Ramlee said...

Siyes, gua tgk jer tajuk posting nih, gua da suspen!! Pelan2 baca sampai bawah..

Fuhh!! Selamat tak kuar.. Ahahaha..

kojah said...

ehem ehem yg special tuh...apakah??muahahaha!!

thanx ye en bendul =)

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger