alfa romeo..?

bukan nak citer pasal keter..
sajer jer amik tajuk alfa romeo tu..
actually nak cerita pasal gelombang alpha..

korang tau dak pasal gelombang alpha nih..?
maybe ada someone yg dah terus set otak dia masuk tajuk fizik,
sebenonyer, dak..
gelombang alpha nih ialah antara gelombang yg dihasilkan dari otak kita..
gelombang ni dihasilkan semasa otak kita sedang rilek..

korang keh baca kat sini..
gelombang nih dikatakan gelombang yg paling bagus antara gelombang2 otak yg lain..

apa yg aku suka sgt pasal gelombang alpha nih,
ialah pada masa tu la kita akan dapat idea macam2..
aku selalu dapat penyelesaian masalah aku masa mandi, gosok gigi, buang air beso..
pasal nak diikutkan masa2 ni gelombang alpha akan keluar kerana kita rilek..
(ada org yg tak rilek masa buang air beso, aku tau.. tu kes lain..)
yang paling byk ialah masa mandi..

yg aku pelik, aku mandi bukan lah lama sangat..
tak sampai pun 3 minit rasanya..
tapi masa tu la hirameki (idea) or mentol lampu nak menyala atas kepala..
pasal per aku pun tak tau..

cemana nak setel masalah opis la,
nak beli hadiah aper kat org kawin la,
budget paling jimat nak balik kampung time sesak la,
macam2 lagik..

adakah gelombang alpha aku memuncak ketika aku mandi..?
jadi, apakah aku harus mandi selalu..?
yg wajib, yg harus, yang sunat semua aku kena lakukan kah..?

so, cemana lak ngan korang..?
penah terpikir dak time bila korang dapat idea bagus2..?

by the way,
ironic nyer aku dapat idea nak tulih post nih masa aku tgh kencing tadik..
hehehe..

Thursday, October 07, 2010

5 Comments:

meera^da cute..*_* said...

haha..

sy?? hmmmm..slalu tengah solat....nampak sgt xkhusyuk!

Ayaq masak said...

Sakan naa dok apdet tiap2 hari..hehe dah ada brokben katakan..gud gud gud. Selalu dapat idea taim tengah mandi jugak haha. Taim tu yang boleh pikiaq pun. Tak pun tengah nak tidoq. Last2 tak tidoq sebab pikiaq byk sgt muehehe...

Pocket said...

peh,
pocket tak der..
tengah naik motor pun buleh dapat idea utk post :D

tengah mandi?
ideanya mungkin kedirection berbeda >:D

bendul said...

meera: uikk.. macam tu ker..? pikir kan plak idea macam mana nak bagi solat khusyuk..!!

ayaq: ahahaha.. yappari, tgh mandi jugak pikir macam2.. bagus kan..? lepas segar buleh sambung pikir balik.. pastu takleh tdo jugak..

pocket: walaupun bukan idea, tgh mandi tu even terpikir pasal satu beda yg bagus is good enough.. jgn la benda yg "bagus" untuk diri kita jer.. hehehe..

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger