Wake me up..

Aku masih lagi terkejut..
atau lebih baik dikatakan terhina..

itulah padahnya,
terlalu berharap kat orang lain..

tgk,
apa dah jadi..
sendiri yang menanggung seksa..
tensen..

rasa macam nak cakap jer,
harapkan pagar, pagar makan padi..
tapi tak tepat kot..
pepatah aper yang sesuai aaa..
hmmm.. tak tau laa..
memacam pepatah ada..
guruh berdentum, air tempayan dicurahkan..
menari tak pandai, disalahkan lantai tak rata..
rumah siap, pahat berbunyi..

iskk..
tapi tak tau la..
kenapa sampai aku jadik macam nih..?
sampai bila aku nak macam nih..?
ni ler padahnya bila...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
manchester united kalah champions league final..
siot jer.. cemana la bleh kalah..

Thursday, May 28, 2009

10 Comments:

Ceera said...

kesiannnnnnnnn

Baby Wify said...

itu ar..cmne bley kalah ni..adeii..

bebal gile kul 4am td dpt sms kaw2 kene perli ....ampes punya barca..

barca men kecoh neehhh.... huhu

tehais said...

hehehe..
Kasi can la kat orang lain menang plak.hehe

bendul said...

ceera: serius tensen.. tolong kesian lagi..

baby wify: tu la pasal.. siot giler.. panas telinga hari nih.. yang panas tu, bdk2 lain kutuk bukan pasal diorang sokong barca, pasal diorang tak suka Man Utd.. chessss..

tehais: uihhh.. mana leh.. ada peluang menang, kita sapu semua.. hua hua hua..

Naughty Adam said...

Hari ni bro, gua penat bagi dedak ngan sekoi kat "AYAM ManUtd"... wakakakakakaa!!! huh PUAS!!! thanks to etoo n messi~

Zyan said...

its funny when a whole world get lots of emotion over a ball played in the field..muehehehe

Amir Fauzi Ramlee said...

Kari Kari Man Utd.. Muahahahaha.. Okay la bro, at least ko bersuara gak dengan kejadian yang memang dijangka nih.. Ayam-ayam lain senyap jer kot.. Sebelum game bukan main kokok.. Dah sehari berlalu nih, tapi masih senyap sume.. wahahahaha..

Kari Kari Man Utd!!

bendul said...

adam: nanti bulan 7 lawan mesia nanti, sokong la mesia tu.. mesia pun bakal jadi ayam jugak.. ker anak ayam ker.. silap2 jadi telur.. hahahahha..

yan: alaaa.. biasa laa.. sama gak macam pempuan tgk wayang, biler scene sedih, dia plak lebih2 nangis.. sah2 dah org tu berlakon.. bola nih at least benda betul..

amir: bukan masalah kalah atau menang.. orang yang setia tetap akan setia walau apa yang berlaku.. macam stgh org la jugak, dah tau chelsea, liverpool, arsenal tu lauk pauk MU, nak sokong jugak.. huhuhuhu...

Amir Fauzi Ramlee said...

Eh, masuk citer Meysia plak.. Muahahahhaa.. Aku penyokong setia Liga Malaysia n juga pasukan bola sepak Malaysia bro.. Mmg kalau diikutkan Malaysia susah or takkan menang lawan Kari.. Tapi, sekurang-kurangnye, aku bangga menyokong pasukan meysia.. Muahahahaha..

Masih sedap lagi kari di hari ini.. Uhuhuhu..

Ampun..

Naughty Adam said...

Mesia kalah da kompem bro sbb bkn level dia lawan team ayamMU... huhu... tapi gua tetap menyokong Mesia... huhu~

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger