Well oh well...

Saikin kaisya aku glamour dengan satu perkataan, 継続的(keizoku:continuously)..
lepas kaisya buat kaizen itu ini, (lepas kena gasak dengan customer lepas audit), semer2 nyer buat 2-3 ari jer.. pastu balik macam biasa..
Sama la macam aku ni haa.. setengah taun beb.. setengah tahun.. kalau basi, dah basi lama dah blog nih, berkulat2, reput jadi abu dah.. aper kikkakenyer..? seperti biasa, thanks to Mr. Bandel pasal aku hima tadi, tak tau nak buat aper, aku bukak blog dia, yappari dia sambung tulih balik.. so, aku pun rasa macam takmo kalah ler (walaupun sebenonyer mmg kalah dah), peras tenaga jugak ler tulih..
Ni pun dah pukul 8, patut watu nih aku tgh bersenda guaru ngan wife aku kat rumah..

Since boss aku balik jepun seminggu, aku free seminggu dan rasa macam nak tulih byk la sok.. isk isk isk.. buleh ker..?

Wednesday, June 13, 2007

1 Comment:

pocket said...

wah.. tak sangka aku plak kikkake nyer
yek... heh
anyway..good for you...

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger