Please..

Ari ni ari ahad, tapi kena datang kejer.. part kitorang buat ada problem kat customer ari khamis ari tu.. ari jumaat tak setel gak.. ari ni, wakil dari customer tu (japanese) dtg nak tgk proses.. aaa.. dah giler ler tu.. aku la jugak yang jadik mangsa.. tu dok tgh check2 proses la tu... lantak laa.. aku dok jer kat meja aku, main internet... kalo dia panggil, aku pegi..
bukak e-mel, jumpa ler satu e-mel dari sender yang paling aku taknak terima e-mel dia.. macammana dia tau aku dah kawin..? choudo beberapa minggu lepas aku kawin, dia mel aku.. nanda..!! ntah2 blog aku nih pun dia tau aper.. dia bacer ker..? baca laa.. pedulik aper aku.. aku ngan dia takder aper2 dah.. utang..? mana ada utang..
nak citer pasal utang ni, 限がない。。sampai kiamat tak abih.. tapi pasal malas nak citer jer.. kira setel sudah laa.. ko utang aku, aku utang ko, sudah laa.. buat susah jer citer.. nak bawak masuk court..? sila kan.. 裁判なんか怖くないよ。。俺話すのが好きだから。。いろんな話したことのない話しを持っているから。。聞きたいのか。。?お前聞いたらひどい目に遭うぞ。。脅迫なんか違うよ。。事実を語るだけ。。ほら。。こういう話しを始めるとなんか凄い熱くなるわ。。
tte, apa yang aku dah citer ni..? takper ker..? lantak laa.. tapi satu jer.. aku nak idup aman damai, tanpa gangguan.. so, tolong laa.. i got my own life now..

Sunday, September 10, 2006

2 Comments:

pocket said...

bendul ~ Bundle's poketto ~
bebudak fukui pun tgk ~ Maybe ter'link' kat sesapa batch kohai nyer blog... then... DIA

azzurri said...

saaa.. dou demo ii kedo.. mou shiran wai.. demo omae no sei nanka nai yo.. ki ni shinakute ii tte..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger