Waiting..


Ehem.. tak tau nak buat aper.. kejer pun tak brapa ada.. end of month actually, suppose bz ngan inventory n stock take.. tapi pasal petang ni baru nak buat, so besok la baru bz.. besok kejer, pastu cuti balik satu ari.. merdeka..? merdeka ker..? Malaysia dah 49 tahun merdeka.. aku..? ada org kata lepas kawin macam org masuk penjara, kena tahan takleh buat memacam.. aku..? さぁ。。どうだろう? tak lah sampai macam tu kot.. life jer berubah, serba sedikit apa yang aku buat dulu2 dah takleh nak buat.. contoh..? macam tetiba tgh2 malam, sesajer nak gi kilang, tgk bebudak tu kejer macam mana, dah tak buleh dah.. tu yang cepat2 nak buat anak tu.. at least wife aku dak ler sorang2 kalo aku kuo.. bila la buleh dapat anak.. Ya Allah, kurniakanlah aku rezeki, sesungguhnya engkau yang Maha Pengasih dan Maha Pemurah..
Tokoro de, malam ni nak gi jumpa encik bandel, nak gi amik gambo yang dia tangkap masa aku nikah ari tu.. tak sabo tak sabo.. pastu lak, gambo masa kenduri kat umah wife aku.. tapi yang tu org kedai dtg tangkap.. tu pun tak tau nak siap bila.. yang kenduri umah aku plak, boleh dikatakan, takde gambo.. ada la satu dua kamera makcik2 aku.. kena tunggu derang cuci la.. ntah bila leh dapat tak tau...
and also, how about above pic..? thanks to encik bandel..

Tuesday, August 29, 2006

4 Comments:

pocket said...

tak nokk la aku ngaku benda nii...
tp cam kna ngaku la plak...
cam bangang la plak kalau aku tulih pun.. tp
Pat to mita to tann nii omotta koto dakara ..
'hensem la plak ko dalam gambo tuu'

cheh!! aku bila nak jadi ensem nii!!

Y@N said...

gambar nih cik bandle ke yg ambik?? nice pic..aku pun dok ingat apesal mamat nih nampak encem je dlm gambar nih haha...agaknya memang aura raja sehari kot..ade adrenalin dlm tubuh badan yg buat muka jadi encem..

azzurri said...

wehhh.. ada comment rupanya.. ingatkan tader yg sudi nak ngomen blog aku.. isk isk isk..
pasal per lak ko takmo ngaku..? bukan mmg ko yang tangkap ker gambo tu..? aku tak masuk gambo ker, masuk gambo ker, mmg ensem.. ahahaha..
tokoro de.. yan..? ngko ker tu..? kome kat maner skang nih..? duduk gopeng lagi ker..?

Y@N said...

Dah lama dah meniggalkan gopeng tuh, aku dah dijawakan di Batu Pahat skrang..hahha, anyway semoga cecepat dpt baby, yang penting kualiti bukan kuantiti dalam penghasilan cahaya mata hahhaa..

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger