Oucchhh...

Last Friday.. iskk.. 10 nen buri no baiku jiko.. abih 135 LC aku masuk bengkel.. aku..? luka kaki tgn and tulang bahu out of position sket.. sakit woo.. malam tu, jalan basah pasal ujan.. aku rush nak balik cepat pasal wife aku dah lapo kat umah.. tepat jam kul 9, aku nampak ada beskal kat tepi jalan.. aku buat bodoh jer la.. tetiba dia lintas jalan dan aku tak sempat brek.. maka dengan kelajuan 120km/j tu, aku pun terlanggar sket tayar beskal depan dia, dan tersungkur la aku dengan jayanya..
setelah terseret dekat 20 meter, aku pun bgn la nak tgk apa dah jadi ngan org yg aku langgo tu.. aikk..? cuba nak lari..? amboi.. tak boleh jadi.. aku pun..

"Hoooiii..!! lu apa hal...!!!?? haa..!!?? lu apa hal...!!??"

aku pun lari gi kat minah tu yg memula aku ingat cina rupanya indon.. aku pun maki hamun tak ingat la kat dia.. dia pun jenuh la mintak maap, kata dia tak sengaja.. tak sengaja..? moto akuu.. tak sengaja..? yurusenai..

bla bla bla, aku pun malas nak citer kat sini, kekyoku, aku dapat 50 inggit duit ubat, moto aku masuk bengkel, claim insurans.. badan aku, sakit sampai sekarang, tulang aku pun still lari, tak masuk lagi tempat asal dia.. herot sket sebelah bahu aku..

iskkk.. kalo dah malang tu.. (last week kantoi jpj bawak keter rodtek mati.. isskk..)

Wednesday, August 29, 2007

2 Comments:

Pocket said...

peh... cian nyer ko.. so ko skrg ni ok ker beb? umph basically aku pun kna la berhati hati bila nampak ado indon naik beskal di tepi jalan ...
50inggit jer? u should ask her Company HR Number... then u can get something... beb ...lari tulang tu beb...

azzurri said...

haha.. malas nak panjang cerita.. kalo aku menjahanam kan dia, next tetiba time aku pulak kena jahanam.. so, aku pun tader la sampai nak berpanjang lebar since aku pun tak cedera parah.. pay it forward..?

 
You will never learn... - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger